De kraamsuites - het verloskundig centrum

De kraamsuites - het verloskundig centrum

CuraVita heeft acht kraamsuites. Hier kunnen vrouwen in alle rust en samen met het gezin de bevalling en kraamperiode beleven. Je bevalt net zo comfortabel als thuis, maar alle professionele zorg is dichtbij als dit nodig is. De kraamsuites zijn van alle gemakken voorzien en zijn warm en sfeervol ingericht. Hierdoor lijkt het verblijf in het ziekenhuis zoveel mogelijk op thuis. Je partner kan in de kraamsuites blijven slapen en wordt uiteraard betrokken bij de zorg voor moeder en kind. Gezinsgerichte zorg staat centraal, wat betekent dat alle zorg naar moeder en kind toe is.

Bezichtigen kraamsuites

We hebben een virtuele rondleiding en organiseren ook iedere maand rondleidingen van een half uur om jullie kennis te laten maken met onze kraamsuites en informatie te geven over bevallen in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. 

Virtuele rondleiding

In onderstaand filmpje neemt obstetrieverpleegkundige Sija je mee voor een virtuele rondleiding door ons verloskundig centrum: klik hier om de rondleiding te bekijken op YouTube.

Aanmelden rondleiding

We organiseren ook iedere maand rondleidingen van een half uur om jullie kennis te laten maken met onze kraamsuites en informatie te geven over bevallen in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Klik hier om je aan te melden voor een rondleiding.