Lactatiekundige

Veel ouders ondervinden weinig problemen bij het geven van borstvoeding. Het kan voorkomen dat lactatiekundige hulp gewenst is. Enkele voorbeelden zijn medicatie en borstvoeding, onvoldoende groei van de baby en pijn bij de borstvoeding.

Vragen

Stel je vraag via lactatiekundige@vanweelbethesda.nl. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden. Je ontvangt uiterlijk binnen twee werkdagen een reactie. Voor spoedgevallen kun je contact opnemen met je verloskundige of huisarts.

Lactatiekundig consult

Je kunt bij ons ook een afspraak maken voor een lactatiekundig consult. Dit duurt ongeveer 1 uur en vindt plaats op maandag, dinsdag en donderdag. De kosten bedragen € 50,- per consult, inclusief een telefonische evaluatie. Dit krijg je veelal vergoed via de zorgverzekeraar. Vaak blijft nog een deel van de vergoeding over voor een eventueel lactatiekundig consult aan huis. Het lactatiekundig consult tijdens je zwangerschap is gratis. Je kunt een afspraak maken voor een consult door een e-mail te sturen naar lactatiekundige@vanweelbethesda.nl. Vermeld in je e-mail je naam en je telefoonnummer en dat het gaat om een lactatiekundig consult.

Contact

Stuur een e-mail naar lactatiekundige@vanweelbethesda.nl.
Onze werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag.