Team verloskundigen

Team verloskundigen

CuraVita - verloskundige Jolanda HoogestegerNaam: Jolanda Hoogesteger
Functie: Verloskundige en echoscopiste
Aandachtsgebied: Binnendienst en echoscopie

Hoe bevalt CuraVita
Sinds 2009 ben ik werkzaam in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Hier werk ik met veel plezier op de afdeling verloskunde. Je kunt mij tegen komen op de polikliniek gynaecologie tijdens het maken van de echo’s. Ik ben gespecialiseerd in het maken van 20-weken echo’s.
Zelf ben ik een trotse moeder van 2 jongens, Melvin en Levi. Dit maakt dat ik mij nog beter kan inleven, in wat een zwangerschap, bevalling en kraambed voor een vrouw inhoudt.

CuraVita - verloskundige Lianne de Landmeter

Naam: Lianne de Landmeter
Functie: Verloskundige
Aandachtsgebied: Binnen-, buitendienst en spreekuur

Hoe bevalt CuraVita

Vanaf de zomer 2010 werk ik in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis als klinisch verloskundige en sinds de oprichting van het verloskundig centrum CuraVita als ‘all-round verloskundige’ wat ik super afwisselend en erg leuk vind! Ik sta graag voor je klaar tijdens één van mijn diensten. Je kunt mij overal tegenkomen. Bijvoorbeeld tijdens het spreekuur, aan de telefoon, bij een thuis- of poliklinische bevalling of tijdens een medische ziekenhuisbevalling. Iedere zwangerschap en elke geboorte van een nieuw leven is en blijft heel bijzonder. Ik ben dankbaar dat ik daar zo vaak getuige van mag zijn. Wie weet, mag ik straks jullie kindje op de wereld helpen! Ik hoop je te mogen begroeten bij CuraVita.

 

CuraVita - verloskundige Andrea Weeda-SpeijerNaam: Andrea Weeda-Speijer
Functie: Verloskundige, echoscopiste
Aandachtsgebied: Binnendienst en echoscopie

Hoe bevalt CuraVita

Sinds 2007 ben ik werkzaam in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Toen ik begon waren we met 2 verloskundigen en nu, een paar jaar later, hebben we een compleet verloskundig team en een mooi geboortecentrum! En dat bevalt heel goed, weet ik uit eigen ervaring!
Inmiddels ben ik naast verloskundige ook werkzaam als echoscopiste. Bij CuraVita streven we ernaar dat elke zwangere de zorg krijgt die ze nodig heeft. Hier met elkaar voor te gaan, geeft mij veel voldoening.

Naam: Esther Huizer-Dingemanse
Functie: Verloskundige
Aandachtsgebied: Binnen- en buitendienst en zorgcoördinator

Hoe bevalt CuraVita
Mijn naam is Esther Huizer-Dingemanse en ik ben sinds
1 januari 2006 werkzaam als verloskundige in het ziekenhuis. Daarvoor heb ik een tijdje in een verloskundige praktijk gewerkt. Ik ben moeder van vier kinderen en ben vier keer onder leiding van mijn collega’s bevallen. Ik kan met recht zeggen dat het goed bevalt bij CuraVita! Na mijn basisopleiding tot verloskundige heb ik de opleiding tot klinisch verloskundige gevolgd. Vervolgens heb ik de opleiding voor Physician Assistant-Klinisch Verloskundige gevolgd om nog betere kwaliteit te kunnen bieden aan de vrouwen die bij CuraVita komen bevallen. Na de integratie werk ik zowel als verloskundige in het ziekenhuis als ook in de buitendienst, dus voor de thuisbevallingen en kraamvisites. Mijn aandachtsgebied is echter wel op de verloskamers in het ziekenhuis gebleven. Daarnaast ben ik met een collega zorgcoördinator van het verloskundig team.

Sytske MichelsNaam: Sytske Michels
Functie: Verloskundige en echoscopiste
Aandachtsgebied: Echoscopie

Hoe bevalt CuraVita
Sinds 1993 ben ik verloskundige, maar elke 7 jaar zoek ik naar iets nieuws. Zo heb ik een 7 jaar in een ziekenhuis gewerkt, daarna in 2 verloskundigen praktijken. Sinds 2010 ben ik echoscopiste op verschillende gebieden: gynaecologisch, fertiliteit, groei, termijn, 20-wekenecho’s en nekplooimetingen. Dit specialistisch werk doe ik in verschillende centra; in Bergen op Zoom, Roosendaal, Rotterdam en hier in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.
Ik ben moeder van 2 kinderen en bevallen in een tijdperk waar echografie nog niet vanzelfsprekend was. Ik zie echografie nu als onmisbaar onderdeel van de verloskunde en prijs mijzelf gelukkig dat ik de ingewikkelde ontwikkeling van een embryo in wording mag vervolgen tot prachtige kinderen!

CuraVita - verloskundige Heleen de Geus-Goedegebuur

Naam: Heleen de Geus-Goedegebuur
Functie: Verloskundige
Aandachtsgebied: Buitendienst, spreekuur uitwendige versies (bij stuitligging de baby uitwendig proberen te draaien van stuit naar hoofdligging)

Hoe bevalt CuraVita
Als verloskundige vind ik het erg belangrijk dat je als aanstaande moeder centraal staat in een zeer bijzondere periode van het leven. Dat je durft aan te geven wat je zelf wenselijk vindt en op welke wijze je begeleiding van ons wilt ontvangen. Jullie hierin te mogen begeleiden en te ondersteunen maken dat ik het beroep van verloskundige met heel veel plezier uitoefen. Mijn ervaring is dat er binnen CuraVita veel mogelijk is omdat er een zeer fijne en nauwe samenwerking is tussen de verschillende professies.

CuraVita - verloskundige Evelien RoozemondNaam: Evelien Roozemond
Functie: Verloskundige
Aandachtsgebied: Binnen- en buitendienst en spreekuur

Hoe bevalt CuraVita

Sinds 2009 ben ik met veel plezier werkzaam als verloskundige. Naast werkervaring in verschillende verloskundige praktijken in Zuid-Nederland werk ik alweer een aantal jaar op het mooie eiland Goeree-Overflakkee.
Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens de spreekuren, aan de telefoon, bij thuis- en poliklinische bevallingen en op de huisbezoeken in de zwangerschap of kraambedperiode. Ook ben ik bevoegd om basisecho’s te maken.
Elke zwangerschap, elke bevalling maar ook elke kraamperiode is uniek. Dat maakt voor mij het werk bijzonder. Graag wil ik jullie zo goed mogelijk coachen door deze bijzondere periode in jullie leven. Dit alles in de prettige setting van ons verloskundig centrum. Tot ziens bij CuraVita.

CuraVita - verloskundige Anette OlsthoornNaam: Anette Olsthoorn
Functie: Verloskundige
Aandachtsgebied: Binnen- en buitendienst en spreekuur

Hoe bevalt CuraVita
Ik ben in 1997 afgestudeerd als verloskundige. Na mijn afstuderen heb ik met enorm veel genoegen 10 jaar een eigen praktijk gehad en vele thuisbevallingen begeleid.
Sinds 2007 ben ik werkzaam als klinisch verloskundige en vanaf 2010 werk ik met veel plezier in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Ik heb altijd erg graag in de thuispraktijk gewerkt en werk met evenveel plezier als klinisch verloskundige. Ik ben dus erg blij dat ik sinds de oprichting van ons verloskundig centrum dit kan combineren en jullie kan begeleiden in zowel de thuissituatie als in het ziekenhuis. Het prettige voor jullie en voor mij als verloskundige is dat ik de bevalling niet meer hoef over te dragen indien deze medisch wordt. De lijntjes naar de gynaecoloog zijn erg kort en ik kan jullie bevalling zelf blijven begeleiden. Zelf vind ik dit een grote meerwaarde van de zorg die wij bieden bij CuraVita.
Elke geboorte is bijzonder en ik vind het prettig dat ik jullie daarbij mag begeleiden!

CuraVita - verloskundige Marlinda de Waal-DielemanNaam: Marlinda de Waal-Dieleman
Functie: Verloskundige
Aandachtsgebied: Binnendienst en zorgcoördinator

Hoe bevalt CuraVita
Sinds 2008 ben ik met veel plezier werkzaam als verloskundige. Na mijn basisopleiding tot verloskundige heb ik de opleiding tot klinisch verloskundige gevolgd. Je zal mij dan ook voornamelijk tegenkomen in het ziekenhuis, op de triageafdeling, zwangere afdeling en de kraamsuites. Naast het zelf volgen van scholing vind ik het ontzettend leuk om scholing te geven aan collega’s en verloskundigen in opleiding. Ik hoop daarmee mijn enthousiasme voor dit prachtige beroep over te kunnen brengen.
Iedere zwangerschap en elke geboorte is uniek. Het is een voorrecht om daarbij aanwezig te mogen zijn. Graag doe ik mijn best om ieder naar wens te begeleiden. Ik hoop jullie dan ook te mogen begroeten bij CuraVita!

CuraVita - verloskundige Annemarie van der VeerNaam: Annemarie van der Veer
Functie: Verloskundige en echoscopiste
Aandachtsgebied: Binnendienst en echoscopie

Hoe bevalt CuraVita
In 2009 ben ik als derde klinisch verloskundige begonnen in Dirksland. Intussen is ons team behoorlijk gegroeid en is de situatie totaal veranderd! Het is me nog steeds een groot plezier om een zwangerschap en bevalling zo goed mogelijk te begeleiden. Om dit te kunnen doen op de prachtige kraamsuites met ons enthousiaste team verpleegkundigen is echt een waar genoegen. Naast het werken op de kraamsuites werk ik één dag in de week als echoscopiste. Hierbij doe ik vooral de eerste echo’s en de groeiecho’s. Een mooie aanvulling op mijn beroep en leuk om zo alvast met jullie kennis te maken.

CuraVita verloskundige Myrthe Konings

Naam: Myrthe Konings
Functie: Verloskundige
Aandachtsgebied: Binnen- en buitendienst en spreekuur

Hoe bevalt CuraVita
Sinds september 2016 werk ik als verloskundige bij CuraVita, wat kreeg ik hier een warm welkom! Het werk als verloskundige vind ik ontzettend leuk en alleen maar meer in ons verloskundig centrum door de korte lijntjes tussen de verschillende collega’s. Hierdoor proberen we keer op keer samen te kijken wat de beste zorg is voor jullie als (aanstaande) ouders. Zelf vind ik het erg belangrijk om de zorg in te richten naar jullie wensen en behoeften. Graag ga ik hierover met jullie in gesprek, zodat jullie met een goed gevoel kunnen terugkijken op deze bijzondere periode. 
In 2016 dus begonnen, toen in de buitendienst en inmiddels mag ik ook meedraaien in de binnendienst en op de spreekuren. Deze combinatie maakt het werk alleen maar leuker. Jullie kunnen me dus overal tegenkomen, hopelijk tot snel!


CuraVita verloskundige Eva Zantman-Schot

Naam: Eva Zantman-Schot
Functie: Verloskundige
Aandachtsgebied: Binnendienst en psychosociale ondersteuning

Hoe bevalt CuraVita 
IIn mijn werk als verloskundige heb ik ervaring opgedaan in verloskundigenpraktijken en in diverse ziekenhuizen. Hierdoor heb ik veel bevallingen mogen begeleiden. Geluk en verdriet kunnen tijdens deze periode zo dicht bij elkaar liggen. Daarom heb ik mij verdiept in de verwerking van de life-events die je kan meemaken. Het zo goed mogelijk begeleiden en ondersteunen voor, tijdens en na deze indrukwekkende fase uit je leven is mijn doel. 
Sinds 2015 ben ik zelf moeder van een dochter Liselotte, en breng ik naast mijn werk graag tijd door met mijn gezin.

Naam: Mariët Bostelaar
Functie: Verloskundige
Aandachtsgebied: Binnen- en buitendienst

Hoe bevalt CuraVita 
Sinds de zomer van 2015 werk ik als verloskundige bij CuraVita. In eerste instantie in de buitendienst, maar inmiddels ben ik ook werkzaam in de binnendienst als klinisch verloskundige. Dit doe ik met veel plezier! Deze combinatie helpt mij om afgestemde zorg te leveren aan zowel patiënten met- als zonder medische indicatie. Ik sta open voor nieuwe ideeën en wensen van de patiënt en ga, zo nodig, hierover in gesprek hoe we dit waar kunnen maken.
Naast mijn werk als verloskundige houdt ik me bezig met de kwaliteit van zorg die wij als regio leveren en volg ik momenteel een aanvullende opleiding waarin wetenschappelijk onderzoek binnen de verloskunde centraal staat.Verloskundige Klasina van Zielst

Naam: Klasine van Zielst-Sperling
Functie: Verloskundige
Aandachtsgebied: Binnen- en buitendienst en spreekuur

Hoe bevalt CuraVita
Sinds juli 2011 ben ik werkzaam als verloskundige. Ik heb 6 jaar op het eiland Tholen gewerkt en af en toe waargenomen op Goeree-Overflakkee. Vanaf september 2017 ben ik volledig werkzaam bij CuraVita. Jullie zullen mij voornamelijk zien in de buitendienst.
Na 6 jaar geniet ik nog steeds elke keer van het uitoefenen van het verloskundig beroep. Ik zie het als een uitdaging om jullie zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de zwangerschap, de bevalling en in het kraambed en ik wil me zoveel mogelijk afstemmen op jullie wensen. Het blijft bijzonder om als verloskundige steeds weer de komst van nieuw leven mee te mogen maken. Ook heb ik zelf twee keer dit wonder mogen ervaren en ben ik trotse mama van Salomé (2014) en Samuël (2016). Ik hoop jullie te ontmoeten!

Naam: Veerle Schmitz
Functie: Verloskundige
Aandachtsgebied: Buitendienst

Hoe bevalt CuraVita
Ik werk sinds juli 2017 als verloskundige bij verloskundig centrum CuraVita. Ik werk voornamelijk in de buitendienst, dit betekent dat je mij tegen kunt komen bij een thuisbevalling, poliklinische bevalling, kraambedbezoek, spoedconsult of aan de telefoon bij vragen.
In het laatste jaar van mijn opleiding tot verloskundige maakte ik kennis met CuraVita omdat ik er stage mocht lopen. De cliëntenpopulatie, de collega’s én het eiland maakten dat ik hier na mijn afstuderen met heel veel plezier ben komen werken. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij CuraVita is dat we met een groot, afwisselend team zijn. Iedereen heeft naast alle basiskennis zijn eigen interesse- of specialisatiegebied. We kunnen elkaar laagdrempelig en snel om advies vragen. Zo hebben we met elkaar heel veel kennis in huis om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Dat je als verloskundige een bijzondere band opbouwt met aanstaande ouders en dat je nauw betrokken bent bij deze bijzondere periode van hun leven maakt het vak verloskundige voor mij het mooiste wat er is. Ik vind het belangrijk dat jullie met trots en een goed gevoel terug kunnen kijken op deze bijzondere periode in jullie leven. Ik vind het daarom fijn als jullie je wensen en vragen met mij bespreken, zodat ik jullie kan begeleiden op de manier die jullie prettig vinden. Hopelijk snel tot ziens!


verloskundige curavita Lysanne BaanNaam: Lysanne van Vliet
Functie: Verloskundige
Aandachtsgebied: Buitendienst

Hoe bevalt CuraVita: 
Sinds 2018 ben ik werkzaam als verloskundige bij CuraVita. Het werk van verloskundige heeft mij al als klein meisje getrokken. Vanzelfsprekend een logische keuze dat ik verloskunde ben gaan studeren! Verloskundige is zo’n prachtig beroep en ik beleef er dan ook heel veel plezier in! Mijn doel is om jullie zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed, zodat jullie achteraf kunnen terugkijken op een goede periode. Ik hoop jullie snel te ontmoeten!