Team gynaecologen

CuraVita - gynaecoloog B. von TongelenNaam: P.B. von Tongelen
Functie: Gynaecoloog
Aandachtsgebied: Algehele verloskunde

Hoe bevalt CuraVita
Bernd von Tongelen, 20 jaar gynaecoloog, aandachtsgebied algehele verloskunde.
Ik vind bij Curavita het kleinschalige en de korte wegen heel goed. Dit helpt ook de kwaliteit van zorg hoog te houden. Ik werk sinds 2009 in Nederland en sinds oktober 2013 bij CuraVita. Ik heb zelf 2 gezonde (puber)dochters, dus ik weet waar het om gaat.

CuraVita - gynaecoloog A.P.J. MeershoekNaam: A.P.J. Meershoek
Functie: Gynaecoloog

Hoe bevalt CuraVita
Ik ben dr. Meershoek, gynaecoloog. Vanaf 1 oktober 2014 ben ik met veel plezier werkzaam in Het Van Weel Bethesda- Ziekenhuis. Daarvoor was ik werkzaam in het ziekenhuis in Spijkenisse, waar ik nu ook nog polikliniekspreekuren heb.
Teamwork vind ik heel belangrijk, niet alleen met de klinisch verloskundigen, verpleegkundigen en alle andere betrokkenen in het ziekenhuis, maar zeker ook met de 1e lijnsverloskundigen in de regio. Alleen als team kunnen we zorgen voor goede verloskundige zorg.
 

CuraVita - gynaecoloog R.J.L.M. CikotNaam: R.J.L.M. Cikot
Functie: Gynaecoloog
Aandachtsgebieden: Perinatologie (verloskunde), bekkenbodem en endoscopische (kijk)operaties.

Hoe bevalt CuraVita
Ons geboortecentrum en nieuwe werkwijze met opheffen van de schotten tussen de verloskundige en de gynaecoloog (integrale zorg) is voor mij het verwezenlijken van de belangrijkste stap in kwaliteit van de zorg, die we als zorgverleners voor de patiënt konden maken. Ik ben dan ook heel blij met deze ontwikkeling en ons team en hoop dat we nog enige tijd mogen genieten van onze voortrekkersrol. In 2015 ook de afronding van de verbouwing, ik verheug me erop!

CuraVita - gynaecoloog R. AndzeNaam: R. Andzé
Functie: Gynaecoloog
Aandachtsgebieden: Verloskunde, micro-invasieve chirurgie en poliklinisch opereren

Hoe bevalt CuraVita
Sinds 2009 ben ik als gynaecoloog werkzaam in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Vanwege geïntegreerde zorg rondom zwangerschap en geboorte in ons verloskundig centrum, werk ik met veel plezier in een leuk, ervaren en betrouwbaar team van verloskundigen en gynaecologen! 

CuraVita-gynaecoloog-A.C.vanHof

Naam: A.C. van Hof
Functie: Gynaecoloog 

 

 

 

Verloskunde-CuraVita-gynaecoloog-A.R.Hoogendoorn-GiebeNaam: A.R. Hoogendoorn-Giebe
Functie: Gynaecoloog 

 

 

 

Gynaecoloog F.J.A. CopraijNaam: F.J.A. Copraij
Functie: Gynaecoloog

Hoe bevalt CuraVita I
Ik ben een allround gynaecoloog maar verloskunde is wat mij het meest boeit. De beste zorg voor zwangeren bereik je door, naast goede medische zorg te bieden, echt te luisteren naar de vragen en behoeften van de zwangere vrouw zelf. En vervolgens kun je dan samen met de zwangere, haar partner en alle andere betrokken hulpverleners de best mogelijke zorg organiseren. Vandaar dat Het Van Weel-Bethesda mij zo boeit want de samenwerking met bijvoorbeeld de verloskundigen binnen en buiten het ziekenhuis is hier een voorbeeld voor de rest van Nederland. Verder kunnen zwangeren behalve lichamelijke problemen ook problemen tegenkomen op psychisch- of sociaal gebied. Dit kan extra hard aankomen tijdens een zwangerschap en verdient dan ook extra aandacht die we graag geven of organiseren om moeder en kind zo gezond mogelijk door de zwangerschap en bevalling heen te helpen.

Gynaecoloog W. van HarmelenNaam: W. van Harmelen
Functie: Gynaecoloog

Hoe bevalt CuraVita
Als vader van 3 dochters en jaren gynaecoloog (sinds 2007) weet ik dat goede verloskundige zorg erg belangrijk is. In het  team van CuraVita ben je in goede handen. Door de integrale zorg is er veelvuldig overleg tussen verloskundige, echo-scopisten en gynaecologen om ervoor te zorgen dat je de beste zorg ontvangt. Tijdens opname in de prachtige kraam-suites waar ook (toekomstige) vaders kunnen verblijven, werkt een zeer ervaren en gemotiveerd team van verpleegkundige en kraamverzorgenden die er voor zorgen dat je, ondanks soms moeilijke situaties een optimaal verblijf zult hebben.