Bezoektijden en parkeren

Bezoektijden


Bevalt u in een kraamsuite van CuraVita, dan mag je de hele dag doorlopend bezoek ontvangen. Er zijn open bezoektijden tussen 10.30 – 21.00 uur.

Bezoek direct nadat je bevallen bent

Ben je net bevallen, dan mag er direct bezoek komen. Ook als dit ’s nachts is. Komt jouw bezoek tussen 23.00 – 6.00 uur, dan kunnen zij naar binnen via de nachtreceptie/spoedplein. Deze ingang is aan de Secretarieweg en is aangegeven op de bewegwijzering.

Bezoekregels

Soms zijn de zorgverleners nog aanwezig op de kraamsuite voor bijvoorbeeld een controle. Aan het bezoek vragen we dan om de kraamsuite tijdelijk te verlaten en te wachten in de wachtkamer.

Parkeren

Parkeren kan op het terrein van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis of in de omgeving. Parkeren op het parkeerterrein van het ziekenhuis en omgeving is gratis. Hier is wel een zogenaamde blauwe zone. In deze 'blauwe zone' mag je maximaal 3 uur gratis parkeren met een parkeerschijf. Let op dat je alleen parkeert waar je een blauwe streep ziet. Zie je binnen de blauwe zone geen blauwe streep staan, dan kun je een bekeuring krijgen als je op die plek parkeert.
Ben je je parkeerschijf vergeten? Voor 1 euro is deze te koop bij de receptie. Ook kun je parkeren op P4 Mozartsingel. Dit parkeerterrein is buiten de blauwe zone. Hier kun je de hele dag gratis parkeren en heb je geen parkschijf nodig. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adres

Verloskundig centrum CuraVita
Stationsweg 22
3247 BW Dirksland