Kraamsuites

Een bevalling is een bijzondere gebeurtenis. Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis heeft kraamsuites waar je in een sfeervolle omgeving kunt bevallen met je eigen verloskundige. Je bevalt net zo comfortabel als thuis, maar alle professionele zorg is dichtbij als dit nodig is.

Kraamsuites

CuraVita heeft acht kraamsuites. Hier kun je in alle rust en samen met je partner de bevalling en kraamperiode beleven. De kraamsuites zijn van alle gemakken voorzien en zijn warm en sfeervol ingericht. Hierdoor lijkt het verblijf in het ziekenhuis zoveel mogelijk op thuis.

Gezinsgerichte zorg

Jouw gezin staat bij Verloskundig centrum CuraVita centraal. Tijdens de kraamperiode kan je partner in de kraamsuites blijven slapen en wordt hij actief betrokken bij de zorg voor moeder en kind. Dit noemen we gezinsgerichte zorg. Zo gaan jullie goed voorbereid naar huis.

Bezichtigen kraamsuites

Wil je een kijkje nemen op één van onze kraamsuites? Bekijk dan onze virtuele rondleiding of reserveer een plekje voor een rondleiding in het ziekenhuis.

Virtuele rondleiding

In onderstaand filmpje neemt obstetrieverpleegkundige Sija je mee voor een virtuele rondleiding door ons verloskundig centrum. Bekijk de rondleiding in onze video

Aanmelden rondleiding

We organiseren ook iedere maand rondleidingen van een half uur om jullie kennis te laten maken met onze kraamsuites en informatie te geven over bevallen in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Klik hier om je aan te melden voor een rondleiding.